Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

(+359)885 711 791

гр. София 1000, ул. "Триадица" № 5Б, ет. 1

(+359)2 986 43 17

nikolov@zastrahovan.eu

Facebook

Търси
 

Безплатни онлайн консултации по застрахователно право

Деян Николов (адвокат по застрахователно право) > Безплатни онлайн консултации по застрахователно право

Безплатни онлайн консултации по застрахователно право

 

Моля, използвайте уеб формата по-долу, за да отправите към мен заявката си за безплатна онлайн правна консултация в областта на застрахователното право.

 

Моля, имайте предвид, че вашият въпрос няма да бъде публикуван, докато първо не бъде одобрен и съответно не му бъде отговорено. След като одобрен, въпросът, както и отговорът, ще бъдат публикувани по-долу на настоящата страница.

 

Стремежът ми е да отговарям на вашите въпроси своевременно, но е възможно и да не получите бърз отговор – ако спешно се нуждаете от правно съдействие, бихте могли по всяко време да се свържете се с мен, като за целта натиснете тук.

* Моля, имайте предвид, че отговорите, които публикувам не следва да се възприемат като правен съвет базиран на конкретни и изчерпателни факти и обстоятелства по определен правен въпрос. Информацията е предоставена с обща информационна цел, а не като решение на индивидуален правен проблем. Запазвам си правото да не отговарям на въпроси (съответно да изтривам от сървъра), за които считам, че попадат извън сферата на моята професионална компетентност. Отговорите, които публикувам на тази страница, се предоставят на основание чл. 24, ал. 1, т. 1, във вр. с чл. 38, ал. 1 от Закона за адвокатурата.

За всякакви въпроси и консултации по застрахователно право

Безплатни онлайн консултации по застрахователно право
5 (100%) 1 vote

2 коментара

  • Илиян Георгиев
    Отговор 21.11.2019 в 20:12

    Здравейте адв.Николов,имам застраховка пълно „Каско“ на застрахователна сума 12500лв. Претърпях ПТП със диви животни без вина.Автомобилът е в доверен сервиз на застрахователя.Преминаха огледите и многократно ме викаха в офиса на застрахователя да подписвам и представям всичко каквото са поискали. Преди два дни ми съобшиха, че автомобилът е с тотална щета запитах каква ше е сумата която ще получана и младежът ми отговори,че ще е 70 % от застрахователната сума т.е.около 8700лв. Днес получих известие,че трябва да бракувам автомобилът в КАТ и да представя документ при застрахователя,така и наптавих бракувах го днес.Днес попаднах на вашата страница и ни възникнаха въпроси които ме притесняват: застрахователна стойност на автомобилът и пазарна оценка на застрахователя.Това са две различни хипотези и ако ЗД приеме по пазарна оценка то застрахователната стойност се обесмисля. Защо съм сключил договор на застрахователна стойност 12500лв. като те могат да се позовават и на цена по пазарна оценка. Аз съм поставен пред свършен факт, че имам задължение да снема автомобила от отчет за да има плашане а ЗД може да се произнесе както си талкува по себеугоден начин за плащане.Хипотетично какво мога да направя ако ЗД постъпи некоректно към мен?

Оставете коментар